Werk samen met Radarwerk op de leukste evenementen en festivals

WERK SAMEN MET RADARWERK EN ORGANISEER EEN ZORGELOOS EVENT!

Organiseer je binnenkort een groot evenement, zoals een festival, concert of beurs, waarvoor je personeel nodig hebt? Onze Radarwerkers zijn enthousiast, gemotiveerd en hebben voeling met de evenementenbranche. Ze helpen onder andere bij het opbouwen van podia, het bemannen van de bar, het uitdelen van flyers en nog veel meer. Lees hieronder meer over alle services die we aanbieden. Of mail ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat en deel ons de behoeften voor jouw evenement mee.

Onze services:

PARTNERS:

Alles super verlopen, leuke en hardwerkende profielen gehad bij ons!
Wij zijn heel tevreden.
Partner van Radarwerk
Klub Dramatik
(2023)
Alles super goed verlopen, ze hebben echt goed geholpen, super beleefd en lief! Voor herhaling vatbaar.
Partner van Radarwerk
The Brain Embassy
(2023)
Ik heb niets dan lof voor jullie mensen eigenlijk. Vooral de Teamcoach is GOUD waard. Die zag werk en zette zijn mensen aan het werk.
Darklands festival, blije partner van Radarwerk
Darklands
(2023)
Zeer tevreden van de jobstudenten. Ze waren ruim op tijd, heel vriendelijk en werkten hard zodat wij volop van ons evenement konden genieten.
Privé communiefeest
(2023)
Bedankt om nog alles uit de kast te halen, zodat het event goed kon verlopen. Jullie werkkrachten hebben dat ongetwijfeld goed gedaan!
Sputnik Media
(2023)
Ons evenement is prima verlopen, mede dankzij de fantastische ondersteuning van jullie Radarwerkers. De stagemanager, stagehand en hostess waren 3 topmensen waar ik enorm tevreden van ben!
Cultuur en evenementen - District Wilrijk
(2023)
Ik wou jullie ook nog graag laten weten dat jullie jobstudent het super goed gedaan heeft. Onze gasten kwamen niets tekort. Super vriendelijk en behulpzaam meisje.
Privé verjaardagsfeestje
(2023)
Alles is TOP verlopen, volgende keer kunnen we terug met elkaar werken!
Passe Partout, partner van Radarwerk
Passe Partout NV
(2022)
Radarwerk heeft ons vaak last minute uit de nood geholpen en is voor ons adres nummer 1 voor het vervolledigen van onze teams; betrouwbaar, punctueel en adaptief helpen ze ons onze high-end customers te voorzien in al hun behoeften. Een dikke duim op voor hun office-medewerkers en hun crews.
AVE productions
(2017)
Aanrader! Zeer correcte en vooral betrouwbare service. Heldere professionele communicatie.
BOXrentals bv logo
BOXrentals bv
(2017)