Wie zijn wij?

Onze missie

Radarwerk is een flexibel evenementenbureau, gespecialiseerd in het crewmanagement van jobstudenten op evenementen in heel Vlaanderen. Wij bouwen aan een sterke community van gedreven studenten. Door middel van een goede screening, planning en coaching leveren we gemotiveerde teams onder leiding van ervaren teamcoachesWij halen al het potentieel uit onze studentencrew naar boven en nemen de personeelsbehoeften van organisaties uit handen. Via transparante communicatie en een flexibele aanpak streven we naar gelukkige klanten en studenten. Samen zorgen wij voor een succesvolle realisatie van elk project. Ons motto luidt dan ook: ‘Together we make events easy’.

Onze visie

Radarwerk wil de referentie in crew management voor allerlei projecten zijn. Zowel voor studenten als voor organisaties willen we ‘top-of-mind’ zijn bij de zoektocht naar een samenwerking in de evenementensector.

Werk samen met Radarwerk op de leukste evenementen en festivals
Schoonmaak crew die instaat voor sanitair en terrein onderhoud

Onze waarden

Motivatie, coaching, integriteit, verantwoordelijkheidszin, samenwerking, respect, klantgerichtheid. Deze waarden vormen samen het hart van Radarwerk. Elke klant en student heeft specifieke behoeften, vragen en wensen, waarin we ons verdiepen om de ideale match voor ieder project te realiseren. Gelukkige klanten en studenten, daar gaan we voor!

Ontmoet het team

Pieter

General Manager sales@radarwerk.be

Madalina

HR-Payroll, Sales & Operations betalingen@radarwerk.be

Maika

People Planner planning@radarwerk.be

Marijke

Community Builder sollicitaties@radarwerk.be

Roos

Creative Planner sollicitaties@radarwerk.be

Nicolas

Crew Chief teamcoach@radarwerk.be