Wie zijn wij?

Onze missie

Radarwerk is een full service crew agency, gespecialiseerd in personeelsmanagement en -administratie van (overwegend) jobstudenten voor diverse event professionals in heel Vlaanderen. Wij bouwen aan een sterke community van gedreven Radarwerkers. Door middel van een goede screening, planning en coaching leveren we gemotiveerde teams onder leiding van ervaren teamcoachesWij halen al het potentieel uit onze crew, bestaande uit studenten, flexi-jobbers en freelancers, naar boven en nemen de personeelsbehoeften van organisaties uit handen. Via transparante communicatie en een flexibele aanpak streven we naar gelukkige klanten en crew. Samen zorgen wij voor een succesvolle realisatie van elk project. Ons motto luidt dan ook: ‘Together we make events easy’.

Onze visie

Radarwerk wil de referentie in crew management voor allerlei projecten zijn. Zowel voor medewerkers als voor organisaties willen we ‘top-of-mind’ zijn bij de zoektocht naar een samenwerking in de evenementensector.

Werk samen met Radarwerk op de leukste evenementen en festivals
Schoonmaak crew die instaat voor sanitair en terrein onderhoud

Onze waarden

Motivatie, coaching, integriteit, verantwoordelijkheidszin, samenwerking, respect, klantgerichtheid. Deze waarden vormen samen het hart van Radarwerk. Elke klant en medewerker heeft specifieke behoeften, vragen en wensen, waarin we ons verdiepen om de ideale match voor ieder project te realiseren. Gelukkige klanten en crew, daar gaan we voor!

Ontmoet het team

Pieter

General Manager sales@radarwerk.be

Madalina

HR-Payroll, Sales & Operations betalingen@radarwerk.be

Roos

Creative Planner sollicitaties@radarwerk.be

Maika

People Planner planning@radarwerk.be

Auck

Junior Crew Chief auck@radarwerk.be

Jill

Junior Location Planner planning@radarwerk.be

Erki

Crew Chief
erki@radarwerk.be

Incorrect user ID specified.