Bezoek Radarwerk op Festivak (22 & 23 nov.)

SAVE THE DATE! Op 22 en 23 november is Radarwerk te vinden op Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche in de Nekkerhal in Mechelen. 

Ook jij als organisator, promotor, stagemanager, veiligheidscoördinator, artiest of productieverantwoordelijke, bent er welkom om te netwerken en inspiratie op te doen. Ongeacht de omvang of aard van jouw event. 

De ideale gelegenheid dus om in contact te komen met allerlei professionals uit de sector. 

Ook Pieter (general manager), Madalina (HR & Sales manager) en Nicolas (crew chief) vanuit Radarwerk staan vol enthousiasme klaar om je te ontvangen. Ben je op zoek naar een betrouwbare samenwerking voor het personeelsmanagement en -administratie van jouw evenement? Of het nu gaat om een festival, concert, beurs, noem maar op: breng dan zeker een bezoekje aan onze stand (nummer 76) en ontdek wat Radarwerk voor je kan betekenen! Onze crew is inzetbaar in een veelheid aan functies, waaronder stagehand, hospitality, horeca, schoonmaak, parking en promotie. Lees hier meer over bij onze Samenwerkingen. Door inzicht te vergaren in jouw wensen en behoeften tillen we samen jouw event naar een hoger niveau. 

De deuren van Festivak zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Wij zijn er alvast helemaal klaar voor

Zien we je daar?