We zoeken enthousiaste, tweetalige Animatoren (NL + FR)

Ben je klaar voor een gevarieerde en uitdagende bijverdienste die ideaal is om te combineren met jouw drukke werk- of studierooster? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten en flexi-jobbers om als crew te werken op allerlei evenementen en festivals over heel Vlaanderen. Het hele jaar door verwelkomen we gemotiveerde werkkrachten om onze teams te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca-, hospitality-, promo-, schoonmaak-, parking- en stagehand personeel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen.

Momenteel zijn we voor een van onze klanten, een toonaangevend bedrijf in professionele kinderanimatie, op zoek naar tweetalige jobstudenten of flexi-jobbers (NL/FR) waarvoor de leef- en belevingswereld van kinderen geen geheimen kent. 

Ben jij een enthousiaste en fantasierijke creatieveling met een groot hart voor kinderen? Dan ben jij de ontbrekende pion binnen onze radar!

All Kids Events is een begrip in Vlaanderen als het gaat om events ‘waar de kids de allergrootsten zijn’. Tot hun opdrachtgevers behoren gemeenten en steden, bedrijven, winkelcentra, etc. Met klanten zoals Carrefour Belgium, Procter & Gamble, DHL, Siemens, Bokrijk en vele anderen maken ze van elk evenement een feest en bezorgen ze samen met jou als animator een onvergetelijk leuke tijd aan alle kinderen!

Sta jij te popelen om deel uit te maken van een enthousiast team en samen fantastische evenementen te creëren voor kinderen van Vlaanderen en daarbuiten?

Lees dan zeker verder!

Takenpakket (projectafhankelijk)

Jouw kerntaken als animator zijn het begeleiden van knutselactiviteiten (bijv. een workshop windvliegers maken, vogelhuisjes monteren en decoreren, pompoenen uithollen, enz.) of attracties (bijv. toezicht houden bij springkastelen). 

De werklocatie voor deze job strekt zich uit over heel België (ook Brussel en Wallonië kunnen dus op de planning staan!). Voor de job verzamel je vaak aan het magazijn van de klant in Herentals, vanwaar je vervolgens (alleen of in groep) vertrekt naar een eventlocatie.

De werkdagen gaan door op zaterdag-, zondag-, woensdagnamiddagen of feestdagen.

Gezocht profiel

Vereisten:

 • Je doet niets liever dan creatief bezig zijn
 • Je bent (kind)vriendelijk en communiceert open en vlot met alle mensen die op je pad komen
 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en geduldig ingesteld
 • Je bent een echte teamplayer en brengt een goede sfeer op de werkvloer
 • Je bent een plantrekker, je ziet werk en zoekt zelfstandig naar oplossingen
 • Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin
 • Je bent een doorzetter en werkt tot de opdrachten helemaal afgewerkt zijn
 • Je hebt ervaring met kinderanimatie (vrijwillig of door je opleiding of werkervaring) en verovert zonder problemen menig kinderhart
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je bent minimum 18 jaar
 • Je woont in de buurt van Herentals, maar je vindt het ook leuk om je naar verschillende locaties in heel België te verplaatsen
 • Je bent tweetalig (vlotte communicatie in zowel Nederlands als Frans)

Pluspunten:

 • Je hebt ervaring met werken op evenementen (en in groep)
 • Je beschikt over een eigen wagen
 • Je bent regelmatig beschikbaar tijdens zaterdagen, zondagen, feestdagen of woensdagnamiddagen

Ons aanbod

Werken voor All Kids Events is altijd feest! Je versterkt een bruisend (jong) team en staat paraat op leuke events. Bovendien word je extra vergoed tijdens feestdagen. 

Als je via Radarwerk aan de slag gaat, kan je bovendien ook gemakkelijk doorstromen naar andere functies op toekomstige evenementen. Verder word je eerlijk verloond volgens PC 304 en ontvang je een extra vergoeding voor jouw verplaatsingstijd alsook gereden kilometers.

Over de sollicitatie

Klinkt deze bijzonder leuke job bij een van de plezantste eventbureaus van Vlaanderen je als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en laat van je horen!

Solliciteer vandaag nog met jouw CV en een korte motivatie waarom jij een perfect match voor deze vacature vormt.

Als we jouw kandidatuur weerhouden, zal je voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd worden. Na een geslaagde sollicitatie, maakt de klant graag kennis met je tijdens een van de infomomenten eind augustus/begin september op hun kantoor in Herentals.

Herken JE jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer