Personeel

Stagehands

Mobiliteit

Promotie

Horeca

Hospitality

Filmsets

Schoonmaak

Producties

Stagehands

Er zal geen project zijn dat onze stagehands niet opgebouwd kunnen krijgen binnen de gestelde deadlines. Enkel alle flightcases duwen, doen we. Ondersteuning bij het rechtzetten van de tenten? Evenementenvloeren leggen? De load-out verzorgen van grote artiesten. Wij hebben de kracht die u zoekt.

Promotion

Van idee naar werkelijk concept. Een grote hoeveelheid flyers of samples die verdeeld moeten worden. Een nieuw product lanceren? Wil u de doelgroep ondervragen door middel van enquêtes? Onze promotiemedewerkers zullen jullie vertegenwoordigen op alle locaties.

Hospitality

Onze hosts en hostessen zullen zorgen voor een aangenaam ontvangst voor uw gasten of bezoekers. Van ingang tot de vip, wij zorgen voor een glimlach.

Schoonmaak

Het vieze werk uitbesteden, wij snappen dat volkomen. Onze focus ligt op sanitair en terrein. Wij zorgen bij oplevering voor schone toiletzones en zorgen dat het terrein er beter uitziet dan voorheen!

Sanitair beheer

Terrein beheer

Parking

Professionele shuttle chauffeurs nodig om uw gasten te vervoeren naar locatie. De voertuigen verplaatsen van A naar B, wij kunnen hierbij ondersteunen! Het circulatieplan laten uitwerken voor uw evenement? Kom maar door. Voor het beheer van de parkingzone ontzorgen wij u door volledig uitgeruste medewerkers op locatie goed te instrueren. Daarnaast kunnen wij tevens voorzien in bedrukte aanwijsborden in uw huisstijl.

Horeca

Onze opgeleide medewerkers, uw bar. Of onze bar en onze medewerkers. Voor ons maakt het niets uit. Wij zullen elke bar uitbaten met maximale efficiëntie.

Filmsets

Wij kunnen tevens adviseren en assisteren bij de opname van een promotiefilm of (co)productie van een productiehuis. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren.

Producties

Binnenkort meer